KLINIKA GJERMANE E SYRIT

Sytë juaj e meritojnë më të mirën

Pranë kontrollave dhe terapive klasike, Klinika Gjermane e Syrit ofron një numër të madh të intervenimeve operative. Pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për kirurgjinë e kataraktës ose retinës, a bëhet fjalë për (Femto-) LASIK trajtime ose implantimin e lentave (multifokale), mjekët e syve nga Klinika Gjermane e Syrit, e ofrojnë pothuajse të gjithë spektrin e oftalmologjisë, nga një burim i vetëm. Të gjitha trajtimet, orientohen gjatë kësaj drejt standardeve më të larta të artit mjekësor, të ashtuquajturave “standarde të arta”. Shfrytëzoni qysh sot mundësitë të cilat burojnë nga përvoja dhe pajisjet tona. Oftalmologët nga Klinika Gjermane e Syrit dëshirojnë të jenë në ndihmën tuaj, për të mbrojtur dhe për të ruajtur shqisën tuaj më të vlefshme.


NË FOKUS TË REJA
Risi: Operacioni i kataraktës me FEMTO - LASER - TEKNOLOGJI Lexo me shume Dr. Minir Asani në "E Diela Shqiptare" Interviste me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea. Lexo me shume
Risi: Premium metoda e kirurgjisë të kataraktës Lexo me shume Dr. Asani, intervistë në ABC News. Dr. Minir Asani ishte i ftuar ne televizionin ABC News per nje interviste rreth aktivitetit te tij Lexo me shume
Për pacientitn: të drejtat e pacientit dhe institucionit Lexo me shume Interviste e revistes Medicus, Maqedoni, me Dr. Minir Asani. Model i sakrificës, përkushtimit profesional dhe suksesit Lexo me shume
NË FOKUS
Risi: Operacioni i kataraktës me FEMTO - LASER - TEKNOLOGJI Lexo me shume
Risi: Premium metoda e kirurgjisë të kataraktës Lexo me shume
Për pacientitn: të drejtat e pacientit dhe institucionit Lexo me shume
TË REJA
Dr. Minir Asani në "E Diela Shqiptare" Interviste me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea. Lexo me shume
Dr. Asani, intervistë në ABC News. Dr. Minir Asani ishte i ftuar ne televizionin ABC News per nje interviste rreth aktivitetit te tij Lexo me shume
Interviste e revistes Medicus, Maqedoni, me Dr. Minir Asani. Model i sakrificës, përkushtimit profesional dhe suksesit Lexo me shume

Premium Femto – LASIK

Klinika Gjermane e Syrit është e vetmja në këtë pjesë të Evropës e cila punon me një laser tejet të sigurt Femto-LASIK…

Crosslinking

Është një metodë trajtimi, e cila bazohet në aplikimin e pikave të Riboflavinës (vitamines B2) dhe rrezeve ultraviolet…

Premium metoda e kirurgjisë të kataraktës

Metodat më të reja të operacionit me laser mundësojnë…

VIDEO DEMONSTRACION

Dëshmi

Operacioni Femto Lasik i artistit të njohur Libanez, i kryer nga Dr. Minir Asani në klinikën e tij në Dortmund, i cili është percjellur nga fansat e tij në Facebook.
Issam Bayan

Jam i befasuar nga cilësia e shërbimit dhe mikëpritja në Klinikën Gjermane të Syrit. Një falenderim për Dr. Minirin dhe stafin mjekësor që u kujdes për nënën time. Me respekt,
Armand Shkullaku