Др. Минир Асани од Институтот за Офталмологија –  Германска Очна Клиника поканет на интервју на програмот “E Diela Shqiptare” (албанска недела) на ТВ Клан, со добропознатиот водител Ардит Ѓебреа.

 

Албанска недела – Интервју со доктор Минир Асани