Stefi Prifti

Pranova me dëshirën dhe kënaqësinë më të madhe të bëhem pjesë e faqes së web të Klinikës Gjermane të Syrit duke qenë i sigurt se bëhem pjesë e një promovimi të lartë cilësor në tregun e shkencës okulistike. Unë u

Issam Bayan

Operacioni Femto Lasik i artistit të njohur Libanez, i kryer nga Dr. Minir Asani në klinikën e tij në Dortmund, i cili është percjellur nga fansat e tij në Facebook. Me respekt