Албанска недела – Интервју со доктор Минир Асани

Албанска недела – Интервју со доктор Минир Асани

Др. Минир Асани од Институтот за Офталмологија –  Германска Очна Клиника поканет на интервју на програмот “E Diela Shqiptare” (албанска недела) на ТВ Клан, со добропознатиот водител Ардит Ѓебреа.  

Дијабетесот и окото

Дијабетесот и окото

Дијабетесот предизвикува компликации на различни органи, меѓу нив и на очите. Дијабетската болест на окото се однесува на група на промени на очите кои се јавуваат кај луѓето со болести кои се означени како шеќерна болест или дијабетски компликации. Др.

Интервју на списанието Medicus, Македонија, со Др. Минир Асани. Модел на пожртвуваност, професионална посветеност и успех

Интервју на списанието Medicus, Македонија, со Др. Минир Асани. Модел на пожртвуваност, професионална посветеност и успех

Интервју на списанието Medicus, Македонија, со Др. Минир Асани Модел на пожртвуваност, професионална посветеност и успех Медикус: Каде го започнавте образованието, во кои околности и од кога се наоѓате надвор односно во Германија? Минир Асани: Основното образование го завршив во