Kontakt

Na vizitoni në një nga pikat tona dhe le t’ju këshillojmë:

E Hëne, Marte, Mërkure, Enjte, Premte – 08:30 deri 19:00
E Shtune – 08:30 deri 14:00

KM i 5-të i Rrugës Dytësore Prishtinë –
Ferizaj, 10000,  Prishtinë

Tel: +381 (0)38 60 60 63
Mob: +377 (0)45 33 85 88

Email: info@kgjs.net
Web: www.kgjs.net

E Hëne, Marte, Mërkure, Enjte, Premte – 08:00 deri 18:00
E Shtune – 08:00 deri 13:00

Spitali Hygeia, KM1 Autostrada Tiranë-
Durrës, 10000, Tiranë

Tel: +355 (0)4 23 88 931
Mob: +355 (0)69 60 82 771
Mob: +355 (0)69 70 50 567
Mob: +355 (0)69 70 50 568

Email: vizita@kgjs.al
Web: www.kgjs.al

Këshillohuni nga një ekspert