Konsultimi fillestar dhe kontrolli i shkurtër

A mund të imagjinoni një jetë pa syze?

Le t’ju këshillojmë pa asnjë detyrim. Qoftë në lentet intraokulare ose në trajtimin e syrit me sy, ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë. Mundësitë për një jetë pa syze janë të ndryshme dhe sigurisht që kemi zgjidhjen e duhur për ju. Na telefononi dhe caktoni një takim. Ne jemi në dispozicionin tuaj në numrin e telefonit +355 (0)4 23 88 931 ose dërgoni email tek info@kgjs.al

Me këtë konsultim fillestar dhe me një kontroll të shkurtër, ne mund të përcaktojmë për procedurat refraktuese që ju përshtatet më së miri.