Të rejat

Dr. Minir Asani i ftuar në intervistë tek programi E Diela Shqiptare

Dr. Minir Asani nga Instituti i Oftalmologjisë – Klinika Gjermane e Syrit i ftuar në intervistë tek programi E Diela Shqiptare ne TV…

Dr. Asani, intervistë në ABC News

Doktor Minir Asani, i ftuar në  një interviste në ABC news

Diabeti dhe syri

Diabeti shkakton komplikime në organe të ndryshme e ndër to edhe në sy. Sëmundja diabetike e syrit i referohet një grupi…

Dr. Minir Asani në “E Diela Shqiptare”

Doktor Minir Asani, i ftuar në emisionin “E diela shqiptare” në televizionin Klan, në një interviste me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea.

Model i sakrificës, përkushtimit profesional dhe suksesit

Medicus: Ku e keni filluar shkollimin , në çfarë rrethanash dhe prej kur gjindeni në Botën e jashtme respektivisht në Gjermani? Minir…

Nga Instagram