1999-2005 Ka mbaruar me rezultate të larta Univerzitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë Gr. T. Popa, Rumani

2005-2010 ka kryer specializimin në departamentin e oftalmologjisë në spitalin e Neurokirurgjisë N. Oblu, ku është diplomuar me titullin: “M. D. (Doctor in Medicine) në oftalmologji”

2005-2006 Neurooftalmologji, diagnostikim e trajtim

2007-2008 Glaukome, diagnostikim, trajtim dhe trajnim kirurgjikal

2008-2009 Oftalmologji Pediatrike dhe Strabismus: diagnostikim, trajtim, trajnim kirurgjikal intensiv

01.01.2010-01.06.2010 bashkëpunon për sëmundjet e retinës, veçanërisht për trajtimin me laser te RETINOPATISË DIABETIKE dhe kirurgjinë vitreoretinale me dr. N. Ianopol.

Eksperiencë pune:

2011-2012 Oftalmologe në qendrën mjekësore ‘Zoja e Këshillit të Mirë’, Tiranë

2012 dhe në vazhdim oftalmokirurge ne Klinikën Gjermane të Syrit, Tiranë.

Trajnime profesionale:

2008-2009: trajnime specifike për ekografi okulare, angiografi dhe retinopati diabetike, elektrofiziologji okulare, kirurgji e kataraktit, glaukomës.
05-07. 2009: Okuloplastike-në qendrën reparatore dhe konstruktive plastike.
04.2009: Kirurgji e kataraktit me fakoemulsifikim-sfida te ndryshme.
10.2009: Diagnoza në fokus dhe trajtimi kirurgjikal në Glaukomë- nga Prof. Dr. Benone Cristocea.
Qershor 2011: Retinopati diabetike në qendrën oftalmologjike Vinohrady, Prage, Ceki

Anëtarësi:

  • AAO: Akademia Oftalmologjike Amerikane (American Academy of Ophtalmology) – fiton konkursin e organizuar nga MSD Оphthalmics në Kongresin internacional të oftalmologjisë në Sinaia Rumani, si ‘International member in training of AAO’
  • ESCRS: Shoqata Evropiane e kataraktës dhe kirurgjisë refraktive (European Society of Cataract and Refractive Surgery)
  • RSO – Shoqata Rumune e Oftalmologjisë (Societatea Română De Oftalmologie)
  • SHSHO: Shoqata Shqiptarë e Oftalmologjisë

STUDIME DHE BOTIME NDERKOMBETARE:

Hipoteza e radikaleve të lirë në patogjenezën e glaukomës, dhe komente mbi glaukomën akute në një eksperiment model në lepuj. (Dr K. Bardhi, Dr N. Ianopol) ISSN 2068-1283 – www. ochiuldiabetic. ro

TEMA:

– Efekti i Bevacizumab në patologjinë e tesuteve proliferative në Retinopatine diabetike proliferative. (Dr Narcisa. Ianopol, Prof. Dr. Berndt. Kirchhof. Dr. K. Bardhi): ISSN 2068-1283 www. ochiuldiabetic. ro

– Benefiti i terapisë neuroprotektore me Nicergoline në trajtimin e glaukomës Primare me kënd te hapur. (Dr Jonid Bilbili, Dr. Klajda Bardhi): ISSN 2068-1283 www. ochiuldiabetic. ro

– Trajtimi i glaukomës së dekompensuar kompresive me implant kolagjeni. (Dr Jonid Bilbili, Dr Klajda Bardhi).