ГЕРМАНСКА ОЧНА КЛИНИКА

Вашите очи го заслужуваат најдоброто

Покрај класичните прегледи и терапии, Германската Очна Клиника нуди голем број на оперативни интервенции. Без обзир дали се работи за хирургија на катарактот или мрежницата, (Femto-) LASIK третман или имплантација на (мултифокални) леќи, очните лекари од Германската Очна Клиника го нудат речиси сиот спектар на офталмологијата, од еден извор. Сите третмани се ориентирани кон највисоките стандарди на медицинската наука, т.н. „Златни стандарди“. Искористете ги веќе денес, предностите на можностите кои произлегуваат од нашето искуство и опрема. Офталмолозите на Германската Очна Клиника сакаат при тоа да Ви бидат на помош, за да го заштитите и зачувате Вашето највредно чуло.


ВО ФОКУС НОВОСТИ
Новост: Операција на катарактот со ФЕМТО – ЛАСЕР Технологија Прочитај повеќе ... Др. Минир Асани во „ E Diela Shqiptare“ (албанска недела). Интервју со познатиот водител Ардит Ѓебреа (17.09.2017)Прочитај повеќе ...
Новост: Премиум метода во хирургијата на катаракта Прочитај повеќе ... Др. Минир Асани во „ E Diela Shqiptare“ (албанска недела). Интервју со познатиот водител Ардит Ѓебреа Прочитај повеќе ...
За Пациентот: правата на пациентот и институцијата Прочитај повеќе ... Др. Асани, интервју на ABC News. Др. Минир Асани беше поканет на телевизијата ABC News за интервју околу неговите активности Прочитај повеќе ...
ВО ФОКУС
Новост: Операција на катарактот со ФЕМТО – ЛАСЕР Технологија Прочитај повеќе ...
Новост: Премиум метода во хирургијата на катаракта Прочитај повеќе ...
За Пациентот: правата на пациентот и институцијата Прочитај повеќе ...
НОВОСТИ
Др. Минир Асани во „ E Diela Shqiptare“ (албанска недела). Интервју со познатиот водител Ардит Ѓебреа (17.09.2017) Прочитај повеќе ...
Др. Минир Асани во „ E Diela Shqiptare“ (албанска недела). Интервју со познатиот водител Ардит Ѓебреа Прочитај повеќе ...
Др. Асани, интервју на ABC News. Др. Минир Асани беше поканет на телевизијата ABC News за интервју околу неговите активности Прочитај повеќе ...

Premium Femto – LASIK

Германската Очна Клиника е единствена на овој дел од Европа која што работи со најсигурниот Femto-LASIK (Femtosekond –LASIK) ласер

Crosslinking

Метода за третман која се заснова на апликација на капки на Рибофлавин (витамин B2) и ултравиолетни зраци

Премиум метода во хирургијата на катаракта

Најновите методи на ласерска операција овозможуваат, за прв пат, имплантација на вештачки леќи

Видео демонстрација

Сведоштва

Операција на познатиот Либански уметник, извршена од Др. Минир Асани во неговата клиниката во Дортмунд, кој ја следеа неговите фанови на Facebook. Со почит
Исам Бајан

"Изненаден сум од квалитетот на услугата и гостопримливоста на Германската Очна Клиника. Благодарност до Др. Минир и лекарскиот тим кои се грижеа за мојата мајка. Со почит”
Арманд Шкулаку